WORKSHOP MOKJA! 먹자! Koreaanse Kimchi
Culinaire workshop door Ae Jin Huys.
- 65 euro€ 65
- Amok
Wat kan je verwachten?
De late herfst is het kimjangseizoen in Korea: families en gemeenschappen komen samen om grote hoeveelheden kimchi (gefermenteerde groenten) te maken en eeuwenoude bereidingswijzen met elkaar te delen. Kimchi bevat veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora en spijsvertering – geen wonder dat kimchi vandaag ook bij ons razend populair is. Tijdens deze workshop steken we samen de handen uit de mouwen, net als bij een traditionele kimjang! Na de workshop krijg je kimchi mee naar huis. Let's eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! 먹자!, het geesteskind van Ae Jin Huys. Via catering, workshops, take-out en pop-ups brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken. Ae Jin is auteur van het boek KIMCHI en PROEF KOREA. Het is bij de workshop mogelijk om een gesigneerd kookboek te kopen (betaling cash of payconiq). Meebrengen: schort, mes, snijplank en bokaal van 1 liter. formule aan 65€ pp: verwelkoming met een drankje en hapje introductie Koreaanse keuken en thema workshop (ahv powerpoint) kennismaking en tasting Koreaanse ingredienten, kimchi's kimjang samen kimchi maken extra drank aan de bar te bestellen en betalen




Aankomende workshops
Contact
Amok
Esplanadestraat 14, Aalst, Belgium
0473929299
info@annelienvermeir.be